Finestres

18,00

Neteja
Sols disponible a botiga física o a la botiga online de La Ciutat Invisible
SKU: LR2373-1-1 Categories: , Etiqueta:

Descripció

Vivim un món on el black mirror és present a totes les esferes de la vida. On cada cop ens enmirallem més amb allò que reflecteixen els nous dispositius mòbils. Moltes ens preguntem què passarà amb les criatures que hi conviuen des del minut zero. Depèn de nosaltres obrir les finestres d’un altre món més connectat amb l’entorn. Un món verd esperança com aquesta samarreta.
Un nou disseny de manoli’n.

Fabricada a Sudàfrica lliure d’explotació laboral i respectuosa amb el medi segons la marca Babybugz i els seus certificats de qualitat:

Oeko-Tex® Standard 100 és un sistema de certificació de matèries primeres tèxtils, productes intermitjos i finals en totes les etapes de producció. Aquest segell certifica la no utilització de substàncies nocives per les persones i el medi.

La norma SA800 no està avalada com a comerç just per la Fair Trade Foundation. Certifica el cumpliment d’estàndars socials, basat en els principis de la Organització Internacional del Treball, la ONU i les lleis nacionals per proteger els drets del treballador.

Informació addicional

Color

Verd

Talla

Xiqueta (0-3 mesos), Xiqueta (3-6 mesos), Xiqueta (6-12 mesos)

Tallatge

Bàsica