Primera sang

18,90

3 en estoc

Autora: Amelie Nothomb
Editorial: Anagrama
Any: 2023
Format: Coberta Tova
Idioma: CATALÀ
Pàgines: 152
SKU: 9788433901644 Categoria:

Descripció

Amélie Nothomb narra la història del seu pare abans que ella nasqués. Una vida plena de peripècies que l’autora converteix en gran literatura.
A la primera pàgina d’aquest llibre hi trobem un home davant d’un escamot d’afusellament. Som al Congo, el 1964. Aquest home, segrestat pels rebels juntament amb mil cinc-cents occidentals més, és el jove cònsol belga a Stanleyville. Es diu Patrick Nothomb i és el futur pare de l’escriptora.
A partir d’aquesta situació extrema, Amélie Nothomb reconstrueix la vida del seu pare fins a aquest moment. I ho fa donant-li veu. De manera que és el mateix Patrick qui narra les seves peripècies. I així coneixerem el seu pare militar, mort en unes maniobres quan ell era molt petit; la mare distant que l’envia a viure amb els padrins; l’avi poeta i tirànic desconnectat del món; la família aristocràtica, decadent i arruïnada que tenia un castell; la fam i les penúries de la Segona Guerra Mundial.
Coneixerem també les seves lectures de Rimbaud i les cartes d’amor que escrivia per a un amic i que responia la germana de la destinatària; la història dels dos veritables artífexs de les cartes, que es van acabar casant…

Informació addicional

Editorial

Anagrama

Autora

Amelie Nothomb

Any

2023

Format

Coberta Tova

Idioma

CATALÀ

Pàgines

152