L’àvia de dalt i l’àvia de baix

15,00

1 en estoc

Autora: Tomie Depaola
Editorial: Kalandraka Editora
Any: 2022
Format: Coberta Dura
Idioma: CATALÀ
Pàgines: 32
SKU: 9788418558436 Categoria:

Descripció

Un clàssic contemporani, tendre i emotiu, que ens acosta a qüestions fonamentals de la vida, com l’estima, la família i la pèrdua dels éssers estimats.
Publicat per primera vegada el 1973, aquest àlbum va ser el primer que Tomie dePaola va dedicar als seus records infantils. Es tracta d’un relat autobiogràfic de caràcter intergeneracional que ens acosta a qüestions fonamentals de la vida com l’afecte, la família, la pèrdua dels éssers estimats, etc.
En aquesta història plena de tendresa es presenta la noció del pas del temps des de dos plans, el quotidià i l’existencial, i conseqüentment s’introdueix el tema de la vellesa: aquest misteri que només es resol amb els anys.

Per part seva, el protagonista s’enfronta a un procés de dol, una experiència que l’ajudarà a créixer i que tothom ha de viure tard o d’hora.
Amb una il·lustració figurativa que es caracteritza pels colors suaus i els enquadraments frontals, l’autor evoca una atmosfera carregada de nostàlgia i d’afecte en un conte que s’ha convertit en un clàssic de la literatura infantil.

Informació addicional

Editorial

Kalandraka Editora

Autora

Tomie Depaola

Any

2022

Format

Coberta Dura

Idioma

CATALÀ

Pàgines

32