La revolució vertical

15,00

1 en estoc

Autora: Wa Thiong'ngugi O
Editorial: Rayo Verde Editorial
Any: 2019
Format: Coberta Tova
Idioma: CATALÀ
Pàgines: 96
SKU: 9788416689606 Categoria: Etiqueta:

Descripció

La revolució vertical és una faula africana d’estil clàssic escrita en kikuiu i traduïda a més de vuitanta llengües arreu del món. Un homenatge a la tradició de la literatura oral i d’aquell màgic moment compartit que suposa llegir als altres.

El conte narra la formació del cos humà com una discussió entre les seves parts. Braços i cames voldran demostrar que són els més importants en una competició que tindrà com a testimonis tots els animals. Els animals els prendran per bojos, i les altres parts del cos voldran dir-hi la seva. Com acabarà tot?Un meravellós conte de Ngugiwa Thiong’o il·lustrat per Agustín Comotto amb una cançó composta per Clara Peya i lletra adaptada per Alícia Serrat.«El conte“ens recorda que tots som un, i que en la nostra unitat tenim el poder de transformar el futur que esperem per a nosaltres mateixos”.»
The Guardian«La revolució vertical s’ha convertit en el conte curt més traduït de la història.»
Los Angeles Review of Books«La vida està connectada. Estem tots connectats, depenem els uns dels altres.»
Paraules de Ngugisobre el conte a l’entrevista amb Los Angeles Review of Books.Un escriptor extraordinari…És difícil dubtar del poder de la paraula escrita quan escoltes la història de Ngugi wa Thiong’o.
Claire Provost, The Guardian

Informació addicional

Autora

Wa Thiong'ngugi O

Editorial

Rayo Verde Editorial

Pàgines

96

Any

2019

Format

Coberta Tova

Idioma

CATALÀ