EL DIA 3

18,00

1 en estoc

Autora: Cristina Durán, Laura Ballester, Miguel Ángel Giner Bou
Editorial: Astiberri Ediciones
Any: 2018
Format: Coberta Dura
Idioma: VALENCIÀ
Pàgines: 216
SKU: 9788416880690 Categoria: Etiqueta:

Descripció

3 de juliol del 2006, sis dies abans de la visita del papa Benet XVI, el subsòl de València vivia el pitjor accident de metro de la història d’Espanya. Les vies de l’estació de Jesús es van endur 43 vides, van ferir de gravetat 47 persones i van deixar trencades centenars de famílies. A la superfície, els representants institucionals s’afanyaven a passar pàgina davant de l’arribada imminent del summe pontífex. La versió oficial de la fatalitat s’imposava, el blindatge governamental obstaculitzava les investigacions i una capa densa d’oblit s’estenia sobre la tragèdia. No obstant això, davant de l’abandó de les institucions, les víctimes sempre van mantindre la dignitat i l’esperança. Mes rere mes, durant vora deu anys, es van concentrar a la plaça de la Mare de Déu per a demanar justícia.

‘El dia 3’ és la història d’una lluita contra el silenci i l’oblit i contra la mentida programada. ‘El dia 3’ és la història de la lluita d’unes famílies, com la teua o la meua, que es van veure obligades per les circumstàncies a mobilitzarse per a trobar respostes. ‘El dia 3’ és la història d’una gran onada de solidaritat, del despertament d’una societat.

Per a fer el llibre, els autors s’han basat en les investigacions de la mateixa Laura Ballester reflectides en el llibre ‘Lluitant contra l’oblit, el llarg camí de les víct…

Informació addicional

Autora

Cristina Durán, Laura Ballester, Miguel Ángel Giner Bou

Editorial

Astiberri Ediciones

Pàgines

216

Any

2018

Format

Coberta Dura

Idioma

VALENCIÀ