La formació emocional del professorat

15,00

1 en estoc

Autora: Pere Darder Vidal
Editorial: Editorial Octaedro
Any: 2017
Format: Coberta Tova
Idioma: CATALÀ
Pàgines: 200
SKU: 9788417219017 Categoria: Etiqueta:

Descripció

Des de finals del segle passat, les descobertes científiques sobre la funció indispensable de les emocions en el desenvolupament personal i social i en l?aprenentatge han suposat un canvi determinant en l?àmbit de la formació de les persones.
Aquesta obra, coordinada pel professor Pere Darder Vidal (autor de diverses publicacions en les quals ha aprofundit en l’empatia, la participació i la collaboració, així com en la construcció d’un estil de vida amarat de realisme, illusió i estimació), va adreçada al professorat de totes les etapes educatives. Es parteix d’una exposició de la funció de les emocions i de la salut psicològica d’infants i joves, i s’hi presenten propostes d’actuació en el centre i dins l’aula, per acabar obrint algunes reflexions sobre com estructurar la formació i assumir la pròpia professió. Els autors inclouen, així mateix, un ampli espai de reflexió sobre els estils educatius i l?equilibri emocional d’educadors i educadores i s’ofereixen eines de coaching. Tot plegat des de la mirada de la psicologia, la pedagogia i la neurociència.
Pel seu contingut, l’obra és d’interès no només per al professorat sinó també per a totes les persones i collectius que, conscients de la influència que tots exercim sobre els altres i especialment sobre les noves generacions, participem i hem de contribuir a la millora de la salut emocional de la comunitat on vivim. L’obra també pretén collaborar en la construcció d’una ciutadania amb nous valors, més activa i emprenedora, que cerca la millora de tot el collectiu humà.

Informació addicional

Autora

Pere Darder Vidal

Editorial

Editorial Octaedro

Pàgines

200

Any

2017

Format

Coberta Tova

Idioma

CATALÀ