Innovació i equitat educativa

12,00

1 en estoc

Autora: Xavier Martínez-celorrio
Editorial: Editorial Octaedro
Any: 2017
Format: Coberta Tova
Idioma: CATALÀ
Pàgines: 144
SKU: 9788417219031 Categoria: Etiqueta:

Descripció

Innovació i equitat educativa són dues demandes simultànies i inseparables per satisfer les noves funcions que s?esperen de l’escola moderna del nou millenni. Sense un canvi innovador i disruptiu de la matriu escolar tradicional no augmentarà l’equitat del sistema. I sense major equitat en els resultats, el sistema no serà ni just ni excellent.
Si hem aconseguit quotes d’equitat i d’innovació interna és malgrat la inèrcia del sistema i de la seva matriu burocràtica, enciclopèdica i selectiva, pensada per a una societat que ha deixat d’existir. Ara és l’hora del professorat i d’una nova professionalitat docent capaç de redefinir el què, el com i el perquè eduquen les nostres escoles.
Xavier Martínez-Celorrio, especialista en temes d’educació, equitat, mobilitat social i desigualtats en la societat del risc, ha organitzat aquest llibre en tres capítols. En el primer analitza la mediocre governança educativa i els canvis socials que afecten l’educabilitat adolescent d’avui. En el segon capítol se centra a clarificar i contextualitzar de quina innovació educativa estem parlant en ple segle XXI. En el tercer capítol presenta i formula noves propostes d’equitat escolar que incideixen tant en els factors interns de les escoles com en els factors externs de la societat.

Informació addicional

Autora

Xavier Martínez-celorrio

Editorial

Editorial Octaedro

Pàgines

144

Any

2017

Format

Coberta Tova

Idioma

CATALÀ