Escola, famílies i comunitat

12,00

1 en estoc

Autora: Antoni Tort Bardolet, Jordi Collet Sabé
Editorial: Editorial Octaedro
Any: 2017
Format: Coberta Tova
Idioma: CATALÀ
Pàgines: 136
SKU: 9788499219172 Categoria: Etiqueta:

Descripció

Els esdeveniments que presenciem aquests últims temps, tant en l’àmbit global com local, constaten que vivim un autèntic canvi d’època, en què les regles del joc social i educatiu s’estan transformant profundament.
En aquest context, totes les educacions -l’escolar, la familiar, l’esportiva, l’artística o la del lleure- experimenten un notable desajust entre unes respostes antigues i unes preguntes que canvien substancialment. Davant d’aquest desajust és imprescindible entendre, plantejar i construir polítiques i accions educatives des d’una perspectiva que les inclogui totes -la familiar, l’escolar, la comunitària, etc.- i que tingui molt en compte la seva absoluta interdependència. Aquesta és la idea clau: no es pot intentar educar pertinentment en el segle XXI sense tenir en compte famílies, docents i comunitat i les seves estretes interrelacions.
Jordi Collet i Antoni Tort, basant-se en les seves recerques, proposen exemples, accions i debats per educar el millor possible en el nostre món, reconeixent, alhora, tot allò après fins avui.

Informació addicional

Autora

Antoni Tort Bardolet, Jordi Collet Sabé

Editorial

Editorial Octaedro

Pàgines

136

Any

2017

Format

Coberta Tova

Idioma

CATALÀ