La malaurada vida dels cucs

24,90

1 en estoc

Autora: Noemi Vola
Editorial: Libros Del Zorro Rojo
Any: 2022
Format: Coberta Dura
Idioma: CATALÀ
Pàgines: 256
SKU: 9788412504835 Categories: ,

Descripció

«Això dels cucs no acaba d’interessar gaire a ningú. Heu de saber que els llibres sobre ells són d’allò més avorrits per a la majoria de lectors.» Així comença aquest breu tractat d’història natural que, pàgina a pàgina, ens introdueix al fascinant, i gens avorrit!, món dels cucs, uns éssers en aparença insignificants, ignorats per la ciència, la cultura, i fins i tot per la societat.
Potser et sorprèn saber que el cuc de terra té una forma canviant, que el confonen sovint amb una eruga, que l’apassiona fer galeries subterrànies, menja escombraries i està indefens davant dels seus molts depredadors, però, fins i tot així, aquest invertebrat va sobreviure als dinosaures.
No obstant això, la dada més sorprenent sobre els cucs (i per això se’ls considera «malaurats») és que, en qualsevol moment, es poden dividir en dos, i llavors la seva vida es converteix en una contínua recerca de la seva veritable identitat, un procés ple d’infortunis que provocarà la simpatia, la complicitat i el riure dels lectors grans i petits.
Noemi Vola fa una relectura en clau irònica i fantàstica de la vida d’aquest cuc rosa, convertint aquest animal tan vulnerable en un veritable heroi.

Informació addicional

Editorial

Libros Del Zorro Rojo

Autora

Noemi Vola

Any

2022

Format

Coberta Dura

Idioma

CATALÀ

Pàgines

256