Educar per al collapse

16,00

1 en estoc

Autora: Jordi Marin I Monfort
Editorial: Onada
Any: 2022
Format: Coberta Dura
Idioma: VALENCIÀ
Pàgines: 208
SKU: 9788418634758 Categories: ,

Descripció

El segle xxi estarà marcat per la suma de diverses crisis: climàtica, energètica, digital, social, de pèrdua de biodiversitat… La conjunció d’aquestes crisis, si no hi ha una resposta ràpida i eficient, pot comportar un col·lapse de la nostra civilització, que, inevitablement, donarà peu a una altra societat a la qual la humanitat s’haurà d’adaptar de manera forçada.
Des del món educatiu no podem ser simples espectadors d’aquests canvis, sinó que tenim la responsabilitat de preparar totes i cadascuna de les generacions que passen per les nostres aules per a un futur que no serà tal com es dibuixa des de certs sectors. Quins coneixements i quines eines seran les que necessitarà el jovent per a adaptar-se a aquest futur? Va la comunitat educativa (administració, docents, famílies) en la direcció adequada?
Amb Educar per al col·lapse Jordi Marín reflexiona sobre l’actitud amb què l’àmbit educatiu hauria d’afrontar aquest escenari i convida tothom a participar obertament d’un debat tan necessari com urgent.

Informació addicional

Editorial

Onada

Autora

Jordi Marin I Monfort

Any

2022

Format

Coberta Dura

Idioma

VALENCIÀ

Pàgines

208