Estripar la terra

14,00

Neteja
Autora: Pol Dunyó Ruhí
Editorial: Raig Verd
Any: 2021
Format: Coberta Tova
Idioma: CATALÀ
Pàgines: 151
SKU: 9788417925697 Categories: , , ,

Descripció

Propostes per conèixer i entendre qüestions al voltant de la diversitat, l’equilibri i la sostenibilitat en rebuig a la rendibilitat obsessiva, la pressa i la violència.

Estripar la terra exposa les mentides del món rural i fa una reflexió de la percepció enganyosa que tenim del nostre entorn. A través de diversos capítols, i en un format inspirat en el manifest, Dunyó estimula el lector a repensar com ens relacionem amb el temps, la terra i el que hi produïm. L’autor analitza també les nostres formes de consum i el vincle amb el nostre estil de vida, mentre rebutja la sobreexplotació, la pressa i la violència contra la natura i contra nosaltres mateixos.

Amb un llenguatge evocador i poètic, però alhora amb un estil provocador i sense complexos, ens fa replantejar les prioritats per combatre els discursos de la lògica del capitalisme.

És una obra imprescindible per conèixer i entendre aspectes al voltant de la diversitat, l’equilibri i la sostenibilitat que ens farà qüestionar les nostres pròpies dinàmiques i passar a l’acció.

Informació addicional

Editorial

Raig Verd

Autora

Pol Dunyó Ruhí

Any

2021

Format

Coberta Tova

Idioma

CATALÀ

Pàgines

151