COMBOI. Un recorregut il·lustrat per les festes valencianes

25,00

10982 en estoc

Autora: Ricard Tàpera / Carles Vercher / Jordi G. Miravet
Editorial: Caliu Espai Editorial
Any: 2022
Format: Coberta Dura
Idioma: VALENCIÀ
Pàgines: 78
SKU: 9788412527926 Categoria:

Descripció

Un llibre per a conéixer les festes populars valencianes des d’una mirada inclusiva, educativa i divertida.
Des des de Caliu, l’espai editorial de La Repartidora, tornem a la càrrega amb ‘Xicalla’, amb un nou llibre anomenat COMBOI: Un recorregut il·lustrat per les festes valencianes. Un projecte de Ricard Tàpera, Jordi G. Miravet i Carles Vercher Ferrer (Ube Efe), l’il·lustrador del llibre. Amb aquest treball s’il·lustren i s’expliquen 34 de les nostres festes populars des d’una mirada comarcal.

En COMBOI mostrem l’origen de les festes populars valencianes i els seus elements perquè entenem que aquests conformen part de la identitat col·lectiva. I en aquest sentit el llibre està realitzat en comú mitjançant un procés participatiu, en què més de 350 persones han opinat sobre quines són les festes més representatives de les comarques valencianes i els seus elements.Aquest recorregut per les festes, a més de mostrar part de la festivitat del poble valencià, ens permet repensar-la i transformar-la per tal que siga més inclusiva, de totes i tots.A més, el llibre té un propòsit educatiu i divulgatiu sobre les nostres festes i per això va acompanyat de material didàctic.

Podem dir que COMBOI és una invitació a repensar les festes de manera comunitària, intergeneracional, lúdica, divertida, popular i inclusiva.

Informació addicional

Editorial

Caliu Espai Editorial

Autora

Ricard Tàpera / Carles Vercher / Jordi G. Miravet

Any

2022

Format

Coberta Dura

Idioma

VALENCIÀ

Pàgines

78