Enderrock núm. 314 i 315

5,00

Esgotat

SKU: 9771136739003-1-1 Categories: , ,

Descripció

Inclou CD III Edició Premis Carles Santos de la Música Valenciana

La revista Enderrock presenta aquest mes de març un número doble amb quatre portades, dedicades a les veus femenines del segle XXI i a l’escena musical valenciana, protagonitzades per Clara PeyaMaria Arnal i Marcel Bagès, a més de Zoo i Vienna, respectivament.

L’entrevista de Peya introdueix Perifèria (Vida Records, 2021), un treball que explora els no-llocs i dona veu a aquelles persones que el sistema deixa de banda. Paral·lelament, Arnal i Bagès són veu i melodies atmosfèriques de Clamor (Fina Estampa, 2021), un àlbum on el duet es reinventa i aposta per noves claus sonores. Per altra banda, Panxo i Póllet de Zoo conversen amb Xavier Aliaga per descobrir més del seu àlbum Llepolies, que veurà la llum aquest mes. Alhora, el duet Vienna parla amb profunditat del seu primer llarga durada, Tot allò que una vesprada morí amb les bicicletes (LCM Records, 2021). El pack doble de la revista es pot adquirir a quioscos i llibreries, i en format digital a la plataforma iQuiosc.cat.

El número 314 dedicat a les músiques en clau de dona aborda les estrenes de Rita Payés, Magalí Sare, Lia Sampai, Ariana Abecasis, Queralt Lahoz, a més, d’entrevistar Sara Roy, que presenta els treball [A]mar (Halley Records, 2021). A més, a la secció Acords i desacords, Gemma Humet  recorda la sort de tenir cançons i Consol Sáez hi reivindica el paper del periodisme.

La revista també explora el punk-folk amb Ebri Knight i Talco Masquerade, s’endinsa en la gravació d’El gran ball de Txarango, on han participat una quarantena d’artistes, i també incorpora Caïm Riba amb Llunes de Plutó (RGB Supports, 2021), Valtònyc, LuwGalgo Lento. En el reportatge dedicat al músic del mesThe Tyets Flashy Ice Cream expliquen com han fet entrar el trap a les aules.

A Músics i cellers Joan Colomo i René Barbier comparteixen un tast al celler Clos Mogador de la DO Priorat. El disc del mes de Jordi Bianciotto està dedicat a Parc (Hidden Track Records, 2021) de Ferran Palau. I la revista es tanca amb la nova secció T’enrecordes de Joan Josep Isern que parla d’un aspecte sorprenent que són els silencis als concerts.

Finalment, la revista anuncia la convocatòria del concurs Sona9, que avui mateix obre el període d’inscripcions. I també inclou la crònica dels festivals BarnaSants i Tradicionàrius.

Informació addicional

Editorial

Enderrock

Any

2021

Format

revista

Idioma

CATALÀ