Polititzacions del malestar

19,90

1 en estoc

Autora: Daniel Gasol, Laia Manonelles Moner, Nora Ancarola
Editorial: Rayo Verde Editorial
Any: 2017
Format: Coberta Tova
Idioma: CATALÀ
Pàgines: 272
SKU: 9788416689538 Categories: , Etiqueta:

Descripció

El creixement de les dretes populistes, la necessitat o dependència de les xarxes socials, la vigilància permanent «per la seva seguretat» o l’estat del benestar com a aspiració per generar riquesa, no per repartir-la—són alguns dels temes dels que parteix Polititzacions del malestar per entreveure com es polititza el desassossec o l’angoixa.

Polititzacions del malestar sorgeix de la voluntat d’aprofundir en el malestar des dels processos creatius, per mitjà de diverses experiències artístiques que dibuixen el malestar en la seva dimensió política, col·lectiva, retornant a la societat el que aquesta invisibilitza. D’aquesta manera, es combaten les promeses inabastables de llibertat, prosperitat i felicitat en contrast amb el tractament dels estats d’ànim que no s’accepten socialment: tristesa, ràbia, fàstic, còlera, histèria; amb la medicació com a única alternativa.

La present mostra proposa una aproximació a diferents projectes i accions dels artistes Rufino Mesa, Enmedio, Virginia G. Del Pino, Ulla Blanca Lima i Nora Ancarola. Es completa amb les aportacions en forma d’articles i entrevistes d’Amador Fernández-Savater, Espai en Blanc, BAR Project, Martí Peran, Alfonso Levy, Laura Mercader, Manuel Delgado, Pere Salabert, Joan M. Minguet, Elsa Plaza i Tania Alba—que analitza onze projectes artístics més—amb…

Informació addicional

Autora

Daniel Gasol, Laia Manonelles Moner, Nora Ancarola

Editorial

Rayo Verde Editorial

Pàgines

272

Any

2017

Format

Coberta Tova

Idioma

CATALÀ