La batalla de Can Vies

33,00

7 en estoc

Categories: ,

Descripció

La Batalla de Can Vies és un joc de taula ambientat en el conflicte que es va viure al barri de Sants i a la ciutat de Barcelona quan es va intentar desallotjar el CSA Can Vies, al mes de maig de l’any 2014.

És un joc d’estratègia asimètric per a dues o més jugadores, on els dos bàndols enfrontats -institucions i moviments socials- hauran de rivalitzar i competir per derrotar a l’altre. Lluitant als carrers de Sants per enderrocar o impedir l’enderroc de Can Vies, procurant mantenir quotes de popularitat acceptables al llarg del conflicte, o intentant que aquest últim desbordi i s’estengui a Barcelona i més enllà.

Escull si vols comandar les forces policials, polítiques i mediàtiques fent-te càrrec de les institucions públiques. O, si pel contrari, el teu cor rebel et porta a voler coordinar la multitud que s’ha aplegat als carrers, liderant els moviments socials en aquest moment de revolta.

  • Mode per a dues jugadores
  • Mode per a grups (per a una bona experiència de joc es recomana no ser més de 6 jugadores, tot i que no hi ha límit)
  • Durada: 90’/120′
  • Wargame asimètric amb motor de cartes com a generador d’esdeveniments.
  • Estratègia/Atzar: Equilibri del 50% aproximadament. A cavall entre l’estratègia que adoptis amb els recursos dels que disposes, i la sort que tinguis amb els daus i les cartes.

Informació addicional

Distribuïdora

Gall Negre