Àudios

Curs Torna la rajola? (novembre 2022)

Després del període de boom immobiliari i de la crisi econòmica de 2008 ens trobem ara en una nova fase d’expansió urbana i de reactivació del sector de la construcció. El paisatge urbà i periurbà també evidencia aquest nou cicle immobiliari, amb la proliferació d’obres i grues que tornen a poblar els paisatges de barris i ciutats. Aquest curs pretén generar un espai d’aprenentatge, reflexió i debat col·lectiu al voltant d’aquest nou cicle immobiliari i els seus efectes socials, econòmics, polítics, ecològics, paisatgístics i territorials.

Curs La trampa de la identitat (març – abril 2022)

Un espai de reflexió a partir d’algunes veus que apareixen en el llibre Alianzas rebeldes i que ampliem amb altres veus. Una crítica contundent a l’identitarisme que, en nom de la unitat de classe, defensa una subjectivitat clara i tancada, un obrerisme que veu un problema en la diversitat dels moviments socials actuals.

Curs Omnia sunt communia (octubre – desembre 2021)

Amb l’aliança dels estats amb el sector privat i la implementació de polítiques basades en la despossessió i en la descomposició de l’estat del benestar, és fa més necessari que mai pensar noves formes d’organització social per tal de garantir la reproducció de la vida en condicions dignes. El comú -els comuns, la comunitat- és una alternativa que ressona amb força des de diversos llocs del món i, des de l’autonomia respecte a l’estat i el mercat, s’ha convertit en un multiplicitat d’aliances entre diferents lluites.

Ràdio La Repar – Temporada 1 (curs 2021/2022)

Àudios de presentacions de llibres, debats i jornades