Publicat el

10 i 12/11/19 Taller “Els conflictes i el seu potencial”

Nom: Els conflictes i el seu potencial.

Descripció:

El que es pretén amb aquest taller és canviar la percepció que tenim davant els conflictes (normalment es tendeix a evitar-los) i començar a veure’ls com a oportunitats per a poder créixer i veure el potencial que realment tenen.
D’una banda, és un taller que permet a escala individual una anàlisi de les posicions que prenem enfront d’aquests, i d’altra banda, convida a escala grupal a indagar sobre els rols que poden entrar en joc quan apareix un conflicte, donant-nos l’oportunitat de triar on ens volem posicionar i com poder gestionar-ho.
A més d’analitzar els tipus, les posicions que prenem i altres aspectes que apareixen entorn del conflicte, veurem també diferents tècniques i eines  de la facilitació de grups que ens puguen ajudar a gestionar i abordar quan ens trobem davant aquestes situacions. Tot això ens pot ajudar a recopilar molta informació que va més enllà del fet concret que estem vivint en aqueix moment, i que ens farà créixer com a grup i com a persones, coneixent-nos una mica més.

Nombre de persones: mínim 8, màxim 20.

Necessitats: Important compromís d’anar a les dues sessions. En cas que només es puga anar a una hauria de ser la primera, no es pot anar a la segona sense assistir a la primera.

Lloc: Cau Muixeranguer de València. C/Prudenci Alcón i Mateu s/n, 46020 Benimaclet (davant del Teatre Círculo).

Quan: dimarts 10 de desembre i dijous 12 de desembre de 18h a 20h.